Peltr Blond kent succesvolle lancering in lokale horeca

Vrijdag 18 april is de Peltr Blond succesvol gelanceerd in diverse horeacazaken in Neerpelt en Overpelt. Ook hier werd de Peltr Blond goed onthaald gezien het feit dat hij na het eerste weekend reeds in verschillende zaken was uitverkocht.

De verschillende horecazaken waaronder (fiets)cafés, restaurants en B&B’s zijn allemaal op hetzelfde moment gestart met de verkoop van de Peltr Blond. Inmiddels is er ook een origineel Peltr-glas. Samen met de bierkaartjes en tafelfolders is de Peltr Blond nu volop aanwezig in de diverse horeca.

De volgende stap is het uitbreiden van de verschillende horecazaken én deelnemen aan diverse evenementen. Zo zal de Peltr Blond bijvoorbeeld ook gedronken kunnen worden op het festival Grote Heisa op 10 mei in Neerpelt.

De 14 deelnemende zaken:

Neerpelt: café Compromis, Den Artiest, Den Drempel, Den Omweg, Franciscushof, Scoutsrally – Overpelt: ’t Pelterke, Ballasthoeve, café Durrep, De Floreffe, De Generaal, De Wedelse Molen, Dommelslag

Over de Peltr Blond: de naam van dit blonde speciaalbier van 7% is een verwijzing naar de gemeentes Neerpelt en Overpelt; van deze regio zijn de 4 ondernemers namelijk afkomstig.
————————————————————————

Noot voor redactie / niet voor publicatie

Over de ondernemers/bierfirma
Peltr is een biermerk van bierfirma Waggewild. Waggewild VOF is eind 2013 opgericht door vier schoonbroers uit de regio Noord-Limburg (Mark Aerts, Yves Duijsters, Rik Boons, Karel Geenen)

Website
www.peltr.be

Persverantwoordelijke
Karel Geenen / 0496 288 590 / info@peltr.be

Foto’s bijbehorende artikel:

  • Peltr Blond + Glas (klik op afbeelding voor grote afbeelding)

Peltr-bier-duo