Wie is bierfirma Waggewild?

Reeds vele jaren drinken de vier schoonbroers van Waggewild op regelmatige basis een lekker (speciaal)biertje. Begin 2013 werd voor het eerst het idee voor een eigen bier geopperd. Ergens in dat gesprek werd de vraag gesteld: “Maar hoe gaan we dat blonde bier dan noemen?”.

De eerste nonchalante reactie hierop was “waggewild”. Dialect voor “Wat je wil”. En moesten we ooit een donkere gaan brouwen dan zou deze “waggewoud” gaan heten…

Sinds dat gesprek is het hard gegaan en in januari 2014 is ons eerste bier op de markt te verkrijgen. De naam Waggewild heeft het uiteindelijk niet gered als naamgeving voor ons eerste bier. Maar aangezien dat ene gesprek aan de basis ligt hebben we onze bierfirma de naam Waggewild gegeven.

Brouwerij of Bierfirma?

Op dit moment beschikken we nog niet over een eigen brouwinstallatie en huren wij de brouwketels van brouwerij Anders in Halen. Hierdoor mogen we ons officieel nog geen brouwerij noemen maar spreken we van een bierfirma.

Het spreekt voor zich dat dit wel uit eindelijk ons doel is, een officiƫle brouwerij worden.

Home Widget 2

Dit is je tweede home widget box. Om te bewerken ga naar Uiterlijk > Widgets en kies het 7e widget van boven in gebied 7 genaamd Home Widget 2. Titel is ook te bewerken vanuit de widgets.

Home Widget 3

Dit is je derde home widget box. Om te bewerken ga naar Uiterlijk > Widgets en kies het 8e widget van boven in gebied 8 genaamd Home Widget 3. Titel is ook te bewerken vanuit de widgets.